0 Produse 0 Lei

Iaşi, Şoseaua Naţională nr. 198, Bl. B, 0730 11 22 30

News

Noutăţii service şi accesorii


                                 Ai reuşit sa-ţi spargi ecranul device-ului?


       Vino la MobiServ! Înlocuirea sticlelor curbate:

  Samsung   -    S7 Edge, S8, S8 plus, S9, S9 plus, Note 8, Note 9,  S10, S10 plus, S10 plus 5G si Note 10, S20 , S20 Ultra, S20 ultra 5G, S20 Plus, S20 Plus 5G, S20 FE, Note 20, Note 20 ultra, Note 20 Ultra 5G, Note 20 Plus, Note 20 Ultra 5G, S21, S21 Ultra 5G, S21 FE 5G, S21 Plus 5G ,S21 5G, S22 Ultra 5G, S22 5G, S22 Plus 5G, etc

   Huawei    -   P30 PRO, P20 PRO, Mate 20 PRO, Mate 30 PRO, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro Plus, Mate 40, Mate 40 Rs Porsche Design, P40 Pro, P40 Pro Plus, etc

 

                                                                    ......  beneficiază de preţuri speciale şi garanţie.


  Innocent  Dacă in timpul procesului de laminare cedează display-ul, noi punem altul nou fara costuri suplimentare!!!

        Relaţii puteti obtine pe Email, telefonic, messenger facebook, whatsapp sau direct la punctul nostru de service din Iaşi, zona Podu Roş, în spatele Oficiului Postal Nr. 3 - Parcarea RedCube ( Sos. Nationala Nr.198 Bl. B Sc. B - cladirea MobiServ)

 

Ne poti contacta:

Email     office@mobiserv.ro

              service@mobiserv.ro

Facebook

Whatsapp   0723361000

0730112230
0730112234
0730112231
0232244214

www.mobiserv.ro.

MobiServ - soluţia pentru comunicaţie!

 

 

 

Detalii livrare FanCourier:       Clientii cu domiciliul in afara zonei de acoperire FanCourier sunt anuntati ca in cazul expeditiilor prin acest courier se vor percepe taxe suplimentare in functie de kilometrii suplimentari pana la punctul de livrare. Aceste detalii vor fi comunicate de catre un reprezentant vanzari dupa finalizarea comenzii si verificarea disponibilitatii produselor comandate.


       Daca aceste costuri nu sunt acceptate de catre client, comanda respectiva se anuleaza fara nici o obligatie fata de client sau comerciant.Multumim!

Stimati clienti !!!
      Dorim sa va aducem la cunostinta ca in Luna IULIE, datorita concediilor de odihna avem urmatoarele modificari in programul de lucru al punctului de lucru "PoduRos Service" :
   04 Iulie - 11 Iulie 2016 -     09.00 - 18.00
   12 Iulie - 21 Iulie 2016 -   Program normal
   22 Iulie - 29 Iulie 2016 -     09.00 - 18.00
Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri generate datorita acestor schimbari de program.
                                                                      Echipa MobiServ,

 Money mouth  Stimati clienti: 

 

                     Incepand cu data de 01.08.2021


       SERVICIILE DE LIVRARE PRIN POSTA ROMANA AU FOST SUSPENDATE,

 

        ASADAR toate coletele vor fi expediate prin FanCourier cu tarifele aferente acestui courier.

 

 

                                    Multumim pentru intelegere,

 


       STOCURILE PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE SITE SUNT COMUNE CU MAGAZINELE NOASTRE, ASADAR DUPA CE A FOST PLASATA COMANDA, UNUL DIN CONSULTANTII DE VANZARI VA V-A CONTACTA PENTRU DETALII.


                        VA MULTUMIM SI NE CEREM SCUZE PENTRU INCOVENIENTELE GENERATE!


 

 

   

      În curând website-ul nostru va fi actualizat complet cu o gamă variată de accesorii originale, accesorii neoriginale de calitate superioară, consumabile, folii de protecţie antistatice, folii antiscratch, folii antisoc ,  o paletă de terminale GSM pentru toate buzunarele  , disponibile pentru achiziţie şi, desigur, vom începe campaniile de concursuri atractive atât pe site cât şi pagina oficială Facebook.Preturile afisate cu zero se datoreaza faptului ca fie stocul este zero fie acest produs este in asteptare de la importator .

 

 

         Preturile pentru deblocarile oficiale la terminalele SAMSUNG, XIAOMI, NOKIA si HUAWEI beneficiaza de o reducere considerabila , gama completa SONY este acoperita pentru unlock si remedieri erori , va punem la dispozitie o paleta completa pentru toti producatorii de terminale GSM si CDMA pentru rezolvarea problemelor sistemului de operare .

Promoţii

Coş de cumpărături: 0 produse

Categorii produse

Huse Vetter Acumulatori Vetter Accesorii Auto Vetter Folie Protectie Vetter Cabluri si Adaptoare Vetter Accesorii Huse Originale Huse USAMS GPS Navigation Accesorii MINIONS Curea Ceas Samsung Smart Watch Acumulatori Telefoane Mobile - Calitate A Tablete Casti Bluetooth Wirelles Telefoane mobile Incărcătoare originale Incărcătoare auto originale Cablu Transfer Date Original Adaptor universal Handsfree original Tastaturi originale Carcase originale Panouri frontale originale Capace originale baterie / acumulator Folie protectie Momax antistatică Folie protectie antiscratch Folie protectie la comanda Acumulatori originali Acumulatori Momax Acumulatori Momax X-Level Acumulatori Extinsi Acumulatori Externi Universali Travel iPower

Sortare după marcă

Philips Wiko Vetter USAMS Utok iHunt Myria Garmin Oppo Xiaomi OnePLus Xiaomi Acer Asus Apple Alcatel BlackBerry HTC Huawei LG Motorola Nokia Samsung Sony Sony Ericsson Universal

Parteneri

QIWI


Termeni şi condiţii Mobiserv

DATELE FIRMEI


SC MOBISERV DND SRL 
Adresa: SOS. Nationala nr 198 bl b sc b parter IASI
Cod Unic de Inregistrare: 31682757
Nr. de ordine in registrul comertului: J22/926/2013
Capital Social: 200 Lei

Program: 
Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 
Sambata: 9:00 - 14:00 

                                           CONDITII DE UTILIZARE

1. Continut site si copyright 


Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul MobiServ.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. La finalizarea comenzii prin bifa casutei de accept , reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate. 

Schimbarea termenilor si conditiilor:

SC MOBISERV DND SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. SC MOBISERV DND SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. 


Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. 

Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Conciliere Amiabila

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pe astfel de probleme Rascanu Dragos la tel 0723 361000 sau la urmatoarea adresa de e-mail: dragos@mobiserv.ro. 


2. Confidentialitate

SC MOBISERV DND  SRL este in curs de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. . Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc MOBISERV DND SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.


3. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului MobiServ.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul MobiServ.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor MobiServ.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din IASI , Romania. 


5. Garantie

Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Carcase , Carcase Originale , Display-uri, Touchscreen-uri, Geam-uri, Benzi si Componente GSM, mentionam ca acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service GSM care va elibera un bon de service ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service. 


6. Dispozitii finale 

MobiServ.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului MobiServ.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Toate produsele comercializate de catre SC MOBISERV DND SRL sunt produse compatibile cu exceptia produselor unde se specifica explicit originalitatea (ORIGINAL/ORIGINALA).

7.Livrarea

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata ramburs selectata de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se aflla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 
Livrarile se fac in ziua lucratoare urmatoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise pana in orele 16:30. Comenzile efectuate Vineri se livreaza Luni. 
Livrarea se face prin firma de curierat rapid FAN Courier SRL  care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari si 2-3 zile lucratoare pentru orasele mici.
Livrarea se poate efectua si prin PostaRomana la cererea clientului .
Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel: 
Fan Courier SRL: 
(pentru orice localitate din Romania) 
      Ramburs - 18 Lei , 24 Lei , gratuit
    
- pana in 95 Lei ( indiferent de numarul produselor comandate ) transportul costa 24 Lei in plus fata de totalul comenzii.

- cuprinsa intre 95 Lei - 250 Lei ( indiferent de numarul produselor comandate ) transportul costa 18 Lei in plus fata de totalul comenzii. 

- de cel putin 250 Lei ( include mai putin de 3 produse ) transport costa 18 Lei in plus fata de totalul comenzii .

- de cel putin 250 Lei ( si include un numar de cel putin 3 produse ) transportul este gratuit.

Posta Romana :
(pentru orice localitate din Romania) 
      Ramburs - 10 Lei , gratuit
 
  - indiferent de numarul produselor comandate si in limita a 300 Lei  , transportul costa 10 ron in plus fata de totalul comenzii .

  - pentru comenzile ce depasesc 300 ron  ( si un numar mai mare de 3 produse ) transportu este gratuit .
Agent MobiServ :
( doar pe raza localitatii IASI este valabil acest transport )
- indiferent de numarul produselor comandate si in limita a 300 Lei  , transportul costa 10 ron in plus fata de totalul comenzii .

  - pentru comenzile ce depasesc 300 ron si nu mai mult de 450 ( si un numar mai mare de 3 produse ) transportu este gratuit .

  - pentru produsele ce depasesc valoarea de 450 ron ( si un numar de maxim 5 produse ) vor fi ridicate de la sediul nostru din IASI , Sos Nationala Nr 198 Bl B Sc B .


Comenzile pot fi ridicate de la sediul firmei noastre doar in cazul in care sunteti persoana juridica cu activitate in urmatoarele domenii: Service Telefoane Mobile si /sau IT, Comercializare Accesorii si Componente Telefoane Mobile si/sau IT. 
Pentru persoanele fizice din IASI coletele vor fi expediate prin Agent Mobiserv si se vor aplica aceleasi tarife de livrare specificat .
 8. Returnarea 

    Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier. Ca serviciu de transport consumatorul poate alege orice firma de curierat, mai putin Posta Romana. Daca clientul doreste, poate utiliza serviciul nostru de livrare, situatie in care se va opri suma de 20 Lei din valoarea produsului returnat .
    Adresa la care trebuiesc trimise pachetele retur este :
                                                                            MobiServ IASI
                                                              Sos Nationala Nr 198 Bl B Sc B Parter
                                                                                        Tel. 0730112230 / 0232244214
ATENTIE!
        La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator. Notificarea in scris se face prin intermediul formularului de retur, disponibil in sectiunea de
  " Formular de retur " situat in partea inferioara .

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Daca clientul nu este de acoard cu aceasta taxa i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta urgenta nr. 34/2014.
Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.
In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, clientul trebuie:
- sa incheie proces verbal cu agentul curier in care sa fie specificat deterioarea produselor
- sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0232 244214
In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferii garantie produselor.

In cazul refuzarii unui colet deteriorat, clientul trebuie sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0232 244214.
In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.