Warning: file_get_contents(): Couldn't resolve host name in /home/rmob0650/public_html/header.php on line 31

Warning: file_get_contents(http://opi.yahoo.com/online?u=mobiserv_iasi&m=t): failed to open stream: operation failed in /home/rmob0650/public_html/header.php on line 31
Livrare - Service GSM Iasi Mobiserv
0 Produse 0 Lei

Iaşi, Şoseaua Naţională nr. 198, Bl. B, 0730 11 22 30

News

Noutăţii service şi accesorii

Stimati clienti,

     Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 1 mai 2015 in cadrul magazinului nostru de pe strada Sos Nationala se pot face plati catre diversi furnizori de servicii prin intermediul platformei QIWI. Se pot plati utilitati catre Rds, Orange, Vodafone cat si diverse alte plati necesare jocurilor online gen World of Tanks.

 

Partener QIWI

 

Stimati clienti !!!
      Dorim sa va aducem la cunostinta ca in Luna IULIE, datorita concediilor de odihna avem urmatoarele modificari in programul de lucru al punctului de lucru "PoduRos Service" :
   04 Iulie - 11 Iulie 2016 -     09.00 - 18.00
   12 Iulie - 21 Iulie 2016 -   Program normal
   22 Iulie - 29 Iulie 2016 -     09.00 - 18.00
Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri generate datorita acestor schimbari de program.
                                                                      Echipa MobiServ,

 

   

      În curând website-ul nostru va fi actualizat complet cu o gamă variată de accesorii originale, accesorii neoriginale de calitate superioară, consumabile, folii de protecţie antistatice, folii antiscratch, folii antisoc ,  o paletă de terminale GSM pentru toate buzunarele  , disponibile pentru achiziţie şi, desigur, vom începe campaniile de concursuri atractive atât pe site cât şi pagina oficială Facebook.Preturile afisate cu zero se datoreaza faptului ca fie stocul este zero fie acest produs este in asteptare de la importator .

 

 

         Preturile pentru deblocarile oficiale la terminalele SAMSUNG beneficiaza de o reducere considerabila , gama completa SONY si SONY-ERICSSON este acoperita pentru unlock si remedieri erori , va punem la dispozitie o paleta completa pentru toti producatorii de terminale GSM si CDMA pentru rezolvarea problemelor sistemului de operare .

Promoţii

Coş de cumpărături: 0 produse

Categorii produse

Huse Vetter Acumulatori Vetter Accesorii Auto Vetter Folie Protectie Vetter Cabluri si Adaptoare Vetter Accesorii Huse Originale Huse USAMS GPS Navigation Accesorii MINIONS Telefoane mobile Incărcătoare originale Incărcătoare auto originale Cablu Transfer Date Original Adaptor universal Handsfree original Tastaturi originale Carcase originale Panouri frontale originale Capace originale baterie / acumulator Folie protectie Momax antistatică Folie protectie antiscratch Folie protectie la comanda Acumulatori originali Acumulatori Momax Acumulatori Momax X-Level Acumulatori Extinsi Acumulatori Externi Universali Travel iPower

Sortare după marcă

USAMS Vetter Acer Asus Apple Alcatel BlackBerry HTC Huawei LG Motorola Nokia Samsung Sony Sony Ericsson Universal

Parteneri

QIWI


Ţara nunţilor

Detalii livrare şi transport produse

ATENTIE !!!!


 

Avand in vedere legislatia actuala , pentru facturarea produselor comandate ( doar in cazul personelor fizice ) este necesar CNP-ul . Nu aveti obligativitatea de a completa aceasta rubrica odata cu comanda , dar in momentul procesarii comenzii si facturarii vom fi nevoiti sa revenim cu un apel pentru a completa si aceasta rubrica ....

 

 

Va multumim pentru intelegere .....


 

 

Toate produsele vor fi procesate şi livrate către client astfel:

 

FanCourier - 48 ore courier rapid

Poşta Română - 5 zile

Courier MobiServ - 24 ore

 

 

Preţuri de expediţie:

 

FanCourier:    

- pana in 95 Lei ( indiferent de numarul produselor comandate ) transportul costa 24 Lei in plus fata de totalul comenzii.

- cuprinsa intre 95 Lei - 250 Lei ( indiferent de numarul produselor comandate ) transportul costa 18 Lei in plus fata de totalul comenzii. 

- de cel putin 250 Lei ( include mai putin de 3 produse ) transport costa 18 Lei in plus fata de totalul comenzii .

- de cel putin 250 Lei ( si include un numar de cel putin 3 produse ) transportul este gratuit.

 

Poşta Română :

 

  - indiferent de numarul produselor comandate si in limita a 300 Lei  , transportul costa 10 ron in plus fata de totalul comenzii .

  - pentru comenzile ce depasesc 300 ron  ( si un numar mai mare de 3 produse ) transportu este gratuit .


Courier MobiServ:

 

  - indiferent de numarul produselor comandate si in limita a 300 Lei  , transportul costa 10 ron in plus fata de totalul comenzii .

  - pentru comenzile ce depasesc 300 ron si nu mai mult de 450 ( si un numar mai mare de 3 produse ) transportu este gratuit .

  - pentru produsele ce depasesc valoarea de 450 ron ( si un numar de maxim 5 produse ) vor fi ridicate de la sediul nostru din IASI , Sos Nationala Nr 198 Bl B Sc B .